Workshops schrijven en fotograferen

Categorie
NOV evenement
Datum
zaterdag 8 juni 2019 10:00
Locatie
Botanische Tuinen Utrecht, Wachendorffzaal, ingang Harvardlaan
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stel, je bent op vakantie geweest naar een prachtig orchideeënland. Je komt terug met een hoop foto’s en nieuwe ervaringen. Of je hebt eindelijk een ‘moeilijke’ orchidee in bloei gekregen. Zoiets wil je graag delen met anderen! Maar hoe pak je dat aan?

 

Daarom twee workshops

In twee workshops op 8 juni, die je apart kunt volgen of als samenhangend geheel, leer je van twee experts hoe je dat voor elkaar krijgt:

  • Schrijfcoach Paula Brummelkamp neemt je ’s morgens stap voor stap mee in het schrijven van een aantrekkelijk kort artikel. Je kiest een onderwerp en invalshoek, zet de structuur voor je tekst op en krijgt tips voor schrijfstijl, zodat je het artikel zó op papier zet.

  • Fotograaf Hein Athmer zet je ’s middags aan het werk met je eigen camera. Dat kan ook je smartphone zijn. De nadruk in de workshop ligt op de compositie van je foto. Daarna bespreek je de resultaten, zodat je veel praktische tips krijgt.

Na deze workshops heb je de basis gelegd voor een artikel met foto’s dat zó gepubliceerd kan worden in het blad van je kring, op de Facebook-pagina van de NOV of in het NOV-blad ‘Orchideeën’.

 

Tijd en plaats

De workshops zijn op zaterdag 8 juni 2019 in de Botanische Tuinen Utrecht, Wachendorffzaal, ingang Harvardlaan. De workshop schrijven start om 10:00 uur. Fotograferen start om 13:30 uur. Einde om 15:40 uur.

 

Aanmelden

De NOV biedt deze unieke workshops aan voor € 5,00 per workshop, beide € 10,00 inclusief lunch. Het maximum aantal deelnemers is twaalf, dus meld je snel aan via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en betaal meteen ook je bijdrage op NL44 INGB 0000 1911 91.

Meld je bij voorkeur aan vóór 12 mei. Vermeld daarbij welke workshop(s) je wilt volgen en of je gebruik wil maken van de aangeboden lunch. Een van de workshopleiders zal je dan per email vragen wat je hoopt te leren op de workshops. Daarmee kunnen zij de workshop optimaal afstemmen op alle deelnemers.

Ook wie deze datum niet kan, maar wel belangstelling heeft: mail even. Bij succes komt er een vervolg!

 Workshopleiders Paula Brummelkamp en Hein Athmer

 

 
 

Alle datums

  • zaterdag 8 juni 2019 10:00

Powered by iCagenda